6 Haziran 2014 Cuma

ENERJİ VAMPİRLERİ

Bir önceki yazımda enerji bedenlerimizin arasındaki alışverişten (eterik kordonlar) bahsetmiştim. Kısaca hatırlayacak olursak; iki insanın  birbiriyle fiziki, sözlü ya da duygusal iletişime geçer geçmez aralarında oluşan gözle görülemeyen enerji bağlarına eterik kordonlar denir ve bu kordonlar sayesinde birbirimize ya pozitif ya da negatif enerjilerimizi aktarırız. Aslında her şeyin özünün enerjiden oluştuğu gerçeğini hatırlayacak olursak bu kordonlar sadece iki insan arasında değil aklınıza gelebilecek her şeyle kurulabilir. Sevgilinizin sizi terk ederken giydiğiniz kırmızı kazaktan tutunda çok mutlu olduğunuz bir an da yediğiniz yemeye kadar. Bu ayrıntıyı daha sonraki haftalara bırakıp asıl konuma geliyorum “Enerji Vampirleri”.

Gerçek şu ki hepimizin özlemini duyduğu, aradığı şey ‘saf (koşulsuz) sevgi’ fakat bilinçaltına gömmüş olduğumuz  korkular, negatif kayıtlar yüzünden işler her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. Bu sevgi ve olumlu düşünce açlığı çoğu zaman fark etmeden, bilinçsizce enerji çalmamıza sebep oluyor. Bu enerji hırsızlığı nasıl mı yapılıyor?  Karşımızdaki kişiye olumsuz duygu ve düşüncelerimizi aktararak. Sistem enerji alışverişi esasına dayanır. Siz birine negatif yüklediğinizde ondan pozitif enerji alırsınız. İşte bu kadar basit. Karşıdaki kişiyi suçlamak, kötü davranmak, öfkelenmek, fiziki ya da sözlü şiddette bulunmak, aşağılamak, eleştirmek ve yargılamak hatta iyi niyeti suistimalden (bu da negatif duygu ve davranıştır) kendimizi acındırmak, negatif enerji yüklemek (karşı tarafın enerjisini emmek) için yeterlidir. Bunu yaparak  kişi kendi yaşamını devam ettirecek enerjiye sahip olur. Buna ihtiyaç duyar çünkü bilinçaltında kendini yetersiz, değersiz, güvensiz bulur ve korku duyar. Bilinçaltında kendini aşırı değersiz bulan kişilerin bu durumu bilinç boyutunda narsizme dönüştürmelerinin sebebi budur.

Enerji vampirleri yaşamın her alanında vardır. Müdür, öğretmen, ebeveyn, arkadaş, evlat, hatta sevgili; fiziki, sözlü ya da duygusal iletişimde bulunulan her alanda var olurlar.

Lütfen kendi negatif bilinçaltı kayıtlarınız yüzünden insanların pozitif enerjilerini emmeye son verin. Ve lütfen sizin pozitif enerjinizi emmelerine izin vermeyin. Korkularınızı ve enerji vampirlerinizi / vampirliğinizi fark edin. Gerek kendi çabanızla gerekse bir uzman yardımı ile bu kayıtları temizleyerek özgürleşin. Böylece içinizdeki bitmez tükenmez kaynağı keşfederek kimseye bağımlı yaşamak zorunda da kalmazsınız.
Endişelenmeyin sistemde hepimize yetecek kadar olumlu enerji var... 

Sevgi ve huzurla...

0 yorum:

Yorum Gönder